5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği mevzusundaki bilgelik birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza boy bos katmayı hedeflemektedir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve görev kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Uzman personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü üzere koruyor ve her yeni bir ustalıke ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanoğluın güvenli ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi sağlanır. Yapılan tetkikat, yangın başlangıçlangıcından itibaren güzeşte 3 dakikalık süre ortamında hikâye yerinin dumanla dolduğu lokalizetir. Tekrar yalnızca 6 dakikalık kısaca bir sürede ortamın alevlerle kaplandığı tespit edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleneşelendiren yangın olumsuzluklarıyla binaların mideindeki merdivenler kullanılamaz bir hal alır. Böylece gestaltlardan çıkış imkânsız evet. En hayırlı alternatif kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Yaşama kaybının en aza indirilmesi ya da baştan sona engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar düzgün ise buna rabıtalı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte bedel peşışını getirmektedir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalı, kolayca ve hariçya muhik açılmalıdır.

Lüzum bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak zirda bucak vadi illere görev vermekteyiz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, peklik, %100 projeye uyum ve makul fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Mono blok gövde binası ekip sistemi yahut panik amerikan bar sisteminin kilidin muhtevainden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine bağlanması ile esenlanmaktadır.

Bu proje, baştan aşağı yönetmeliğe münasip şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye aracı tasdikını alarak imalat alışverişlemlerine temellıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha itimatlı bir vadi yaratmaya imkân teşhisyoruz. Bizimle hemen iletişime geçerek hizmetimizle alakalı detaylı olgun alabilirsiniz.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı Yangın kapısı istanbul fiyatı kanatları, müstacel durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair uzman personelimiz tarafından kaleme allıkınan bu makaslamakmızda;

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu sistem yardımıyla kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Report this wiki page